paivystys

Päivystys 24h vuorokaudessa

Nykyaikainen hinauskalustomme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä Nurmijärveltä ja Hyvinkäältä käsin, kaikissa ongelmatilanteissa tien päällä 24h vuorokaudessa.

Jos henkilö- tai pakettiauton matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, kattava hinauskalustomme kuljettaa kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot turvallisesti korjaamoon, myös nelivetoiset. Kalustomme soveltuu myös pitkien matkailuautojen sekä kuorma-autojen hinauksiin.

Ajoneuvon matka katkeaa yleensä yllättäen ja juuri huonoimpaan aikaan. Olemme varautuneet tällaisiin tilanteisiin, joten hinausautomme saapuvat paikalle lyhyelläkin varoitusajalla ja hinaavat autosi nopeasti sekä turvallisesti korjaamolle ammattitaidolla kaikkina vuorokauden aikoina.

Päivystys 24h vuorokaudessa numerossa 050-586 0492

kuljetukset

Kuljetukset

Hinauskalustomme kuljettaa kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot turvallisesti korjaamoon, myös nelivetoiset. Tarjoamme työkoneiden kuljetuspalveluita nopealla ja joustavalla aikataululla. Lavakalustomme mahdollistaa erilaisten pyörillä liikkuvien työkoneiden mm. trukkien, henkilönostimien ja traktoreiden kuljetukset aina 8 000 kg saakka.

ojastavedot

Ojastavedot

Oli autosi sitten henkilö-, pakettiauto tai pienkuorma-auto, Tehokas kalustomme vetää autosi pois ojasta hetkessä. Auto kuljetetaan huolella korjaamolle. Nopea ja joustava aikataulumme mahdollistaa saapumisen paikalle sovituissa aikamääreissä.

kaynnistys

Käynnistykset

Auton akku tyhjentynyt? Meiltä apuvirtaa kaikkiin ajoneuvoihin (12/24v).

kierratys

Haluatko kierrättää romuautosi maksuttomasti – Maksuton nouto

Noudamme romuautot pääkaupunkiseudulta maksuttomasti Kuusakoski Oy:n viralliseen ajoneuvokierrätykseen. Olemme Kuusakoski Oy:n virallinen Kelpokerääjä alueella: Vantaa, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki

Tilaa maksuton nouto

konekuljetus

Konekuljetukset

Tarjoamme työkoneiden kuljetuspalveluita nopealla ja joustavalla aikataululla. Lavakalustomme mahdollistaa erilaisten pyörillä liikkuvien työkoneiden mm. trukkien, henkilönostimien ja traktoreiden kuljetukset.